~ Kontakt ~

Hvis du har spørgsmål angående vores tilbud så kan du ringe eller skrive mig en besked via mail.

Telefon

Studio

Norsmindevej 20 8340 Malling

Det kræver ikke noget af dig, at gå til Yoga. Undervisningen foregår i roligt og individuelt tempo, og alle kan være med. Har du evt. steder med smerte eller skader, hjælper jeg dig og guider dig evt. ind i en anden øvelse, der passer til dig. Så kom som du er, alle kan være med uanset om du har prøvet det før.

I Samadhi studio har jeg alt hvad du skal bruge, så du skal blot komme i afslappet praktisk tøj, som du let kan bevæge dig i.
I studio er der Yogamåtter, Yogablokke, Yogabælter og Yogapøller/pude, som bruges i nogle af øvelserne. Du skal blot finde udstyret på hylden, og lægge på plads efter brug. Du kan tage et tæppe med til afspændingen

Du tilmelder og betaler for et forløb med et fast antal gange, og hvis du bliver forhindret, må du meget gerne sende en besked inden undervisningen starter.
Nogle gange afholder jeg ekstra Yogahold på andre dage, skriv og spørg, måske nogle af de gange du har været forhindret kan afvikles på disse dage så du ikke går glip af Yogatræning

Ying Yoga er for både kvinder og mænd. Både kvinder og mænd har stor gavn af at afspænde bindevævet.
Ja- Ying yoga er meget gavnlig for mennesker, der dyrker anden form for motion, da det strækker bindevævet så musklerne kan restituere optimalt.
Det kræver ingen erfaring at deltage på mine meditationshold. Jeg bygger mit program op, så det passer til deltagerne, du er velkommen uanset erfaring.

Uanset hvor længe du har mediteret, vil det altid være muligt at gå dybere, da enhver process er individual.

Selvudvikling er en proces. Denne proces er afhængig af vores erfaring, udfordringer og mønstre. At ændre vores gamle mønstre vil et kræve et forløb, men en enkelt session, kan være med til at gøre dig bevidst om nogle specifikke emner.

Ja – vi skræddersyer et forløb, der passer netop til dig og det du har behov for.