~ Om Studio Samadhi ~

En længsel efter liv

Dybt inde i os alle, findes der en længsel. En længsel efter at være i harmoni og balance, både med sig selv, vore medmennesker og naturen. Denne længsel fortæller os, at der findes noget i os, som vi har brug for at leve for og efterleve. 

Vi har alle brug for at komme overens med os selv, med dem vi nu hver især er. Vi har brug for at finde frem til vores kvaliteter, komme i accept af dem , lade dem folde sig ud og lade dem komme til udtryk igennem hele os. Samtidig har vi brug for at lære vores angst at kende. Vi har brug for at komme i accept
af den. Kun igennem accepten af den, vil det for os være muligt at blive virkelige. Hvis ikke vi åbner os for frygten i os, vil den blive ved med at forklæde sig i forskellige former, og dermed vil den fortsæt styre vores liv. Lad os åbne os for, hvem vi virkelige er og hvad vi virkelig har på hjertet. 

Lad os være autentiske.

Min Rejse

Jeg hedder Ilona Anna. Min rejse har for alvor startet for 11 år siden. Jeg har dog altid været interesseret i det psykodynamiske perspektiv. Spørgsmål om, hvem jeg er, og hvad er mening med mit liv, med livet generelt, har fulgt mig siden jeg husker det. Den esoteriske verden, mystikken, kroppen og psyken har interesseret mig, siden jeg kan huske det. Jeg mødte min grundlærer Dan Noltensmeier på et tidspunkt, hvor jeg allermest havde brug for det, hvor overskuddet var mindst, hvor jeg ikke “kørte med klatten”, det vil sige, hvor jeg VIRKELIG var klar til at modtage læring. Jeg brugte alle mine vågne timer på at undersøge mig selv, på at forstå mig selv, mine forsvarsmekanismer, på at bevidstgøre min angst, som lå under mine masker af glæde og kunstigt overskud, som jeg brugte på at dække over den. Gevinsten ved det dybe arbejde var væsentlig større end jeg nogensinde kunne forestille mig. Frihed, oprigtig glæde, som er iboende i en, selvrespekt og kærlighed både til mig selv og min omverden er blot nogle af de kvaliteter og værdier, som har foldet sig ud for mig og inde i mig. Jeg har fulgt min grundlærer over flere intensive forløb, og følger ham stadig på nogle selvudviklingsgrupper samt et Enneagram kursus. Han er min store inspiration til et sandfærdigt liv. Samtidig har jeg tager flere kurser og uddannelser i energi, healing, massageterapi, yoga, dans, mindfulness og meditation på mange forskellige skoler både i Danmark samt i udlandet. Derfor er min viden bred, dyb og bygget på direkte egen erfaring.

Mine Spidskompetencer

Meditation

Ved at sætte dig ned, arbejde med åndedrættet, stilne sindet og skrue ned for det mentale larm (tanker, to do lister etc) opstår der en fantastisk mulighed for et møde.

YIN YOGA

I denne kultur vi lever i, hvor livet er i en konstant overhalingsbane, og hvor vi i en eller anden grad finder det naturligt, er Yin Yoga en stor og konstruktiv kontrast.

YANg YOGA

Yang Yoga er en form for bevægelsesmeditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et
langsomt flow. Den aktiverer kroppens og dens ressourcer, vækker den på en blid måde, kalder os til livet.

“Lad os åbne os for, hvem vi virkelige er og hvad vi virkelig har på hjertet. Lad os være autentiske”
Illona Anna
Indehaver af Studio Samadhi

OPLEVELSEN

Jeg vil varmt anbefale Samadhi Studio i Ajstrup. Jeg har det sidste halve år gået til Yin Yoga hos Ilona i Ajstrup.
Lige fra man træder indenfor døren til Samadhi studiet, opleves der en varme og et nærved som er unik. Ilona er en dejlig levende kvinde, der underviser på en rolig, nærværende og inspirerende måde. Ilona skaber en stemning i studiet, så vi alle føler, at vi kan være med, som den, man er. Yogaen afsluttes med syngeskåle og afspænding. Mit liv er virkelig blevet beriget efter mit bekendtskab med Ilona. Når jeg skriver dette glæder jeg mig allerede til næste stund hos Ilona.

Susanne Erichsen, Norsminde