~ Vores tilbud ~

Meditation

Ved at sætte dig ned, arbejde med åndedrættet, stilne sindet og skrue ned for det mentale larm (tanker, to do lister etc) opstår der en fantastisk mulighed for et møde.

YIN YOGA

I denne kultur vi lever i, hvor livet er i en konstant overhalingsbane, og hvor vi i en eller anden grad finder det naturligt, er Yin Yoga en stor og konstruktiv kontrast.

YANg YOGA

Yang Yoga er en form for bevægelsesmeditation, hvor du glider fra stilling til stilling i et
langsomt flow. Den aktiverer kroppens og dens ressourcer, vækker den på en blid måde, kalder os til livet.

Coaching

Coaching er at blive bevidst om, den måde vi lever vores liv på, og at tage skridt mod en forandring af det, som ikke støtter dig.

Meditation

Meditation

Der er mange bud på, hvad meditationen er og hvad den gør ved os. Ved at sætte dig ned, arbejde med åndedrættet, stilne sindet og skrue ned for det mentale larm (tanker, to do lister etc.) opstår der en fantastisk mulighed for et møde. Et ærligt og kærligt møde med os selv, sådan som vi virkelige er uden masker. Det giver os muligheden for at skabe en balance, ro og overskud i vores ellers travle hverdag.
Efter min mening er meditation og åndedrætsteknikker de vigtigste elementer i vores liv, hvis vi ønsker at blive autentiske.

Information

Vores meditation finder sted i vores lokaler i Malling. Normalt er vi mellem 3-6 personer i vores meditations grupper med et maks antal deltagende på 8 personer. 

Varighed: 45 - 90 minutter

Pris: 190.- DKK

Yin Yoga

Meditation

Der er mange bud på, hvad meditationen er og hvad den gør ved os.
Ved at sætte dig ned, arbejde med åndedrættet, stilne sindet og skrue ned for det mentale larm (tanker, to do lister etc) opstår der en fantastisk mulighed for et møde. Et ærligt og kærligt møde med os selv, sådan som vi virkelige er uden masker. Det giver os muligheden for at skabe en balance, ro og overskud i vores ellers travle hverdag.
Efter min mening er meditation og åndedrætsteknikker de vigtigste elementer i vores liv, hvis vi ønsker at blive autentiske.

Information

Vores meditation finder sted i vores lokaler i Malling. Normalt er vi mellem 3-6 personer i vores meditations grupper med et maks antal deltagende på 8 personer. 

Varighed: 45 - 90 minutter

Pris: 190.- DKK

Coaching

Coaching

Jeg, som coach faciliterer rummet for dig, hvor du kan dykke ned i dine begrænsninger, dine fastlåste mønstre, som frygt, stilstand, forvirring, uklarhed, kontrol, ordrer, tankemylder, stress, frustration, vrede (og) irritation mm.

Jeg støtter dig i at møde hele dig, præcis som du er, med den fulde respekt for dig, accept af dig og din individualitet, med nænsomhed og medfølelse. Kun på denne måde kan der ske en selvudvikling og forvandling af dine mønstre til kvaliteter, som værdighed, tryghed, tillid, klarhed, ro, harmoni, styrke, respektfuldt, ligeværdigt udtryk og kommunikation mm.

Jeg har en direkte erfaring med disse emner, derfor er det helt naturligt for mig at møde dig, i dig, i din proces.

Jeg står godt fast i mit eget fundament. Jeg forstår behovet for at blive holdt, når vi møder svære ting i vores liv. Jeg vil lægge min blide hånd på din skulder og vise dig medfølelse og anerkendelse.

Jeg ønsker at holde lyset for dig, så du kan finde din vej hjem. Hjem til dig selv.

Information

Igennem coaching bliver du klogere på, hvem du er, hvad dine grundværdier er og hvad du har brug for at efterleve i dit liv.

Varighed: 45 - 90 minutter

Ofte stillede Spørgsmål

Det kræver ikke noget af dig, at gå til Yoga. Undervisningen foregår i roligt og individuelt tempo, og alle kan være med. Har du evt. steder med smerte eller skader, hjælper jeg dig og guider dig evt. ind i en anden øvelse, der passer til dig. Så kom som du er, alle kan være med uanset om du har prøvet det før.

I Samadhi studio har jeg alt hvad du skal bruge, så du skal blot komme i afslappet praktisk tøj, som du let kan bevæge dig i.
I studio er der Yogamåtter, Yogablokke, Yogabælter og Yogapøller/pude, som bruges i nogle af øvelserne. Du skal blot finde udstyret på hylden, og lægge på plads efter brug. Du kan tage et tæppe med til afspændingen

Du tilmelder og betaler for et forløb med et fast antal gange, og hvis du bliver forhindret, må du meget gerne sende en besked inden undervisningen starter.
Nogle gange afholder jeg ekstra Yogahold på andre dage, skriv og spørg, måske nogle af de gange du har været forhindret kan afvikles på disse dage så du ikke går glip af Yogatræning

Ying Yoga er for både kvinder og mænd. Både kvinder og mænd har stor gavn af at afspænde bindevævet.
Ja- Ying yoga er meget gavnlig for mennesker, der dyrker anden form for motion, da det strækker bindevævet så musklerne kan restituere optimalt.
Det kræver ingen erfaring at deltage på mine meditationshold. Jeg bygger mit program op, så det passer til deltagerne, du er velkommen uanset erfaring.

Uanset hvor længe du har mediteret, vil det altid være muligt at gå dybere, da enhver process er individual.

Selvudvikling er en proces. Denne proces er afhængig af vores erfaring, udfordringer og mønstre. At ændre vores gamle mønstre vil et kræve et forløb, men en enkelt session, kan være med til at gøre dig bevidst om nogle specifikke emner.

Ja – vi skræddersyer et forløb, der passer netop til dig og det du har behov for.